Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή εντός Ελλάδος, θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ αρκεί η αξία της παραγγελίας να υπερβαίνει τα 60 ευρώ.

Οι αποστολές εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά και εκτελούνται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) ή με την DHL.

Το κόστος αποστολής στο εξωτερικό, ανάλογα με τις επιλογές σας, εμφανίζεται πριν από την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες προϊόντων από το εξωτερικό, θα πρέπει πάντα να προηγείται ηλεκτρονική αλληλογραφία για να ελέγχεται η διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Ο πελάτης κατόπιν θα ειδοποιείται για την διαθεσιμότητα και θα προχωρά στη χρέωση της πιστωτικής του κάρτας, χρέωση του λογαριασμού PayPal ή στην κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Για αποστολές προς το εξωτερικό ισχύουν οι ίδιες τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα δεν ισχύουν όμως οι άτοκες δόσεις.

Η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή αφορά συναλλαγές άνω των 60 ευρώ σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Οι αποστολές για ποσά κάτω των 60 ευρώ χρεώνονται ως εξής:

1) Αν η πληρωμή έγινε με χρέωση της πιστωτικής κάρτας, με Paypal, ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό η αποστολή επιβαρύνεται με 3 ευρώ

2) Αν η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή η χρέωση είναι 5 ευρώ

Χρόνοι Παράδοσης

Η αποστολή των εμπορευμάτων από το Βιβλιοπωλείο Ζαφειρίου γίνεται κατά κανόνα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες εφ’ όσον τα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος αυτός μπορεί να παραταθεί έως 2 μέρες αν πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή, με την προϋπόθεση βέβαια ότι τα είδη δεν είναι εξαντλημένα.

Η παράδοση με courier για αποστολή εντός Αττικής γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα της αποστολής.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα κατά κανόνα την επόμενη ή μεθεπόμενη της αποστολής.

Οι αποστολές προς το εξωτερικό και οι χρόνοι παράδοσης μέσω DHL προσδιορίζονται από τα trucking numbers και κυμαίνονται από 2-7 ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης μέσω των Ταχυδρομείων εξαρτάται από τους χρόνους των ταχυδρομείων της κάθε χώρας και δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς.

back to top