Η εταιρεία

Το φυσικό μας Βιβλιοπωλείο βρίσκεται στο Ίλιον σε ιδιόκτητο χώρο 500m² με πλήρη τμήματα βιβλίων, εργαλείων γραφής, χαρτικών, σχολικών, αναλώσιμων Η/Υ και εκπαιδευτικών παιχνιδιών και λειτουργεί διαρκώς εξελισσόμενο από το 1968.

Επωνυμία: Δ & Δ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΟΕ
ΑΦΜ: 082151996
ΔΟΥ: ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Έδρα: ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 77, 13122, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ
Αριθμό ΓΕΜΗ: 068451403000

Το κατάστημά μας προσφέρει στους φίλους του βιβλίου όχι μόνο την τεράστια ποικιλία σε βιβλία όλων των ειδών αλλά και την άνεση και οικειότητα ενός φιλόξενου χώρου.

Με αγάπη και μεράκι για το βιβλίο και όλα τα αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω από αυτό, είδη γραφής, αξεσουάρ, είδη ζωγραφικής κ.ά., εργαζόμαστε καθημερινά για να ικανοποιούμε τις ανάγκες του κοινού και να παραμένουμε ενημερωμένοι.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι στη διάθεση σας και σας περιμένει καθημερινά για να σας συστήσει με τους δημιουργούς και τα έργα τους.

Ο ειδικός χώρος για ομιλίες και παρουσιάσεις βιβλίων που διαθέτουμε στο κατάστημά μας, τείνει να γίνει σημείο συνάντησης, προσφέροντας ένα ευχάριστο αλλά ταυτόχρονα και δημιουργικό περιβάλλον!

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί δυναμικά με τις καλύτερες τιμές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων, εργαλείων γραφής, χαρτοπωλειακών ειδών, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και επιλεγμένων δώρων από το 2013.

Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων μας και η αγάπη μας για το έργο μας, έχει ως συνέπεια το e-shop μας να είναι πλήρως ενημερωμένο και εκσυγχρονισμένο. Παρόλα αυτά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση ή έλλειψη μπορείτε να επισημάνετε.

Με δυναμική και διακριτική ταυτότητα, το βιβλιοπωλείο Ζαφειρίου έχει αναγνωριστεί από το κοινό του κι έχει κατακτήσει δίκαια την αγορά του βιβλίου και όχι μόνο!

back to top