Ζαφειρίου Book Club

Είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου τα μέλη, δικαιούνται ειδικές εκπτώσεις, προνομιακή ενημέρωση για νέες εκδόσεις και προσφορές, εξαργύρωση πόντων μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών και δώρα-έκπληξη σε κάθε τους παραγγελία

Τα μέλη θα ειδοποιούνται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα ενημερώνονται για τις ειδικές προσφορές και τα είδη χαμηλής τιμής.

Σε κάθε αγορά θα προστίθενται πόντοι που θα εξαργυρώνονται σε μελλοντικές αγορές είτε στο ηλεκτρονικό είτε στο φυσικό κατάστημα.

Τα προσωπικά δεδομένα των μελών τηρούνται σε ειδικό αρχείο το οποίο δεν μεταβιβάζεται σε οποιονδήποτε τρίτο.

Η εγγραφή μέλους μπορεί να γίνει είτε στο φυσικό κατάστημα είτε ηλεκτρονικά σε ειδική φόρμα.

Οι όροι που καθορίζουν τη λειτουργία του club μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή, προσθέτοντας ή αφαιρώντας προνόμια των μελών.

Τα μέλη ενημερώνονται για τα προνόμια μέσω του site ή διαφημιστικών φυλλαδίων ή μέσω αλληλογραφίας. Την κάρτα μέλους τη λαμβάνει είτε ταχυδρομικά είτε από το φυσικό Βιβλιοπωλείο.

Οποιαδήποτε στιγμή θελήσει κανείς να διαγραφεί από μέλος του club, αυτό θα γίνεται δεκτό, θα επιστρέφει την κάρτα και θα σβήνονται τα προσωπικά του δεδομένα.

Όποιος θέλει να παραμείνει μέλος του club χωρίς όμως να ενημερώνεται με mail ή φυλλάδια, αρκεί να το γνωστοποιήσει στο club@zafeiriou.gr.

Γιά κάθε ευρώ αγορών θα προστίθεται και ένας πόντος στην κάρτα του μέλους.

Στους 250 πόντους θα εκδίδεται ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 10€ η οποία θα αφαιρείται από την επόμενη αγορά.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την φόρμα εγγραφής για την Ζαφειρίου Book Club Cart

back to top