Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων
Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων
ISBN code or BARCODE:
9789604116775
€9,13
€7,30
Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ
Ο έλεγχος και η τιμολόγηση εδεσμάτων είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην παραγωγή και την διάθεση, δηλαδή την κουζίνα και το εστιατόριο. Ένα εγχειρίδιο για σπουδαστές και επαγγελματίες με δείγματα και πίνακες μενού και τιμολογήσεων τροφίμων και ποτών.
- Εκδόσεις
- Ίων
- Έτος Έκδοσης
- 2009
- Σελίδες
- 64
- Εξώφυλλο
- Μαλακό εξώφυλλο
- Γλώσσα
- ελληνικά
- Συγγραφέας
- Κλειδαράς Γιώργος