Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης. Τόμος Α
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης. Τόμος Α
ISBN code or BARCODE:
9789604115242
€30,43
€24,34
Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ
Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα
Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.
- Εκδόσεις
- Ίων
- Έτος Έκδοσης
- 2006
- Σελίδες
- 279
- Εξώφυλλο
- Μαλακό εξώφυλλο
- Γλώσσα
- ελληνικά
- Συγγραφέας
- Βάσσος Δημήτρης Β.