Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων
ISBN code or BARCODE:
9789603515272
€20,39
€18,35
Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο
Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) οδήγησαν στη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Σκοπός του, η προστασία του καταναλωτή μέσα από την ενημέρωση για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων προσφέροντας τις απαραίτητες πρακτικές υποδείξεις και εφαρμογές σε θέματα αγοράς τροφίμων, τρόπου και χρόνου συντήρησης και εκτέλεσης συνταγών (από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα).
- Εκδόσεις
- Σταμούλη Α.Ε.
- Έτος Έκδοσης
- 2004
- Σελίδες
- 310
- Εξώφυλλο
- Μαλακό εξώφυλλο
- Γλώσσα
- ελληνικά
- Συγγραφέας
- Αρβανιτογιάννης Ιωάννης Σ.
- Συγγραφέας
- Τζούρος Νικόλαος Η.