Όροι Επιστροφής

Πριν από την επιστροφή του οποιουδήποτε προϊόντος απαιτείται η ενημέρωση με mail ή τηλεφωνικώς.

Προϋποθέσεις Επιστροφής

- Ελαττωματικό προϊόν

Τα προϊόντα αποστέλλονται πάντα σε άριστη κατάσταση. Ενδέχεται όμως κάποιο προϊόν να είναι ελλατωματικό. Αν διαπιστωθεί πρόβλημα κατά την παραλαβή, θα πρέπει να επιστραφεί με δικά μας έξοδα και να αντικατασταθεί με άλλο ίδιο ή ίσης αξίας προϊόν, με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη.

- Αλλαγή γνώμης

Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επιστροφή εντός 14 ημερών από την αγορά με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και έχει την ετικέτα με το barcode. Απαίτηση για επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Τρόπος Επιστροφής

1) Απ' ευθείας στο κατάστημά μας, Πατρόκλου 77 Ίλιον Αττικής

2) Με την Γενική Ταχυδρομική αν η αγορά έγινε από την Ελλάδα

2) Με την DHL ή τα Post Office αν η αγορά έγινε από το εξωτερικό

Το κόστος αποστολής είναι με χρέωση δική μας, αν πρόκειται για ελλατωματικό προϊον, ή και με χρέωση δική σας, αν πρόκειται για επιστροφή που οφείλεται σε αλλαγή γνώμης.

Παρακαλείσθε να μην παραλαμβάνετε δέματα που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μπορείτε να αρνηθείτε την παραλαβή και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δικαιούστε να ζητήσετε από τον υπάλληλο της Γενικής Ταχυδρομικής να ανοίξει παρουσία σας, την κατεστραμένη συσκευασία και να ελέγξετε, πριν την παραλαβή, το περιεχόμενο της.

Η ευθύνη για την αποδοχή δεμάτων που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν ταλαιπωρηθεί κατά την μεταφορά, στην εξωτερική τους συσκευασία, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

back to top