Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου
Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου
ISBN code or BARCODE:
9789602865859
€15,28
€12,22
Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ
Περιέχει:
- Τόπος εγκατάστασης
- Χρηματοδότηση
- Εξοπλισμός και Διακόσμηση
- Ενέργειες και Εργασίες προ της Λειτουργίας
- Διαδικασίες Πρόσληψης Προσωπικού
- Υποχρεώσεις Υπαλλήλων
- Πολιτική τον Εστιατορίου
- Αξιολόγηση Απόδοσης
- Πειθαρχία
- Ηθικό
- Κίνητρα
- Παραγωγικότητα
- Προγραμματισμός της Εκπαίδευσης
- Τεστ Αξιολόγησης της Εκπαίδευσης.
- Εκδόσεις
- Έλλην
- Έτος Έκδοσης
- 2007
- Σελίδες
- 205
- Εξώφυλλο
- Μαλακό εξώφυλλο
- Γλώσσα
- ελληνικά
- Συγγραφέας
- Reich Allen Z.