Η γαστρονομία ως καλή τέχνη
Η γαστρονομία ως καλή τέχνη
ISBN code or BARCODE:
9789603031635
€20.14
€16.11
Save 20%
Tax included
Η φυσιολογία της γεύσης
Την 1η Απριλίου του 1755, σε μια μικρή πόλη, το Μπελέ, στην κοιλάδα του Ροδανού στους πρόποδες των Άλπεων, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γαστρονόμος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: ο Ζαν Ανθέλμ Μπριγιά-Σαβαρέν..
- Εκδόσεις
- Στοχαστής
- Έτος Έκδοσης
- 2008
- Σελίδες
- 376
- Εξώφυλλο
- Πανόδετο
- Γλώσσα
- ελληνικά
- Συγγραφέας
- Brillat - Savarin Jean Anthelme