Οικοτροφείον παραπαιόντων παίδων
Οικοτροφείον παραπαιόντων παίδων
ISBN code or BARCODE:
9789600448856
€11.00
€8.80
Save 20%
Tax included
Ο Χάρης και η Ευγενία πειραματίζονται μέσα από την απόλυτα ιδιωτική σχέση τους. Δύο αρνησίγεροι εραστές, ένας αποστάτης και μια φυγάς, πρωταγωνιστούν στη χιμαιρική και ειρωνική αφήγηση με τίτλο "Η κυλόττα και η γραβάττα".
Η Ισμήνη Ογλ αφηγείται τις συγκρούσεις και τα πάθη των προσώπων που μεταμορφώνονται ή και παραμορφώνονται μέσα στις κοινωνικές ομάδες, στο "Οικοτροφείον Παραπαιόντων Παίδων", αφήγημα που ρίχνει μία πλάγια ματιά στην κοινωνική περιπέτεια.
Ο Άγις Αγραφιώτης, στους δρόμους του μεταξιού, αναζητάει τις δοξασίες, τους μύθους και τις ιδέες που κάνουν τους ανθρώπους να ετοιμάζονται για πόλεμο. Η Biennale των ναρκωτικών είναι η τρίτη αφήγηση, που ακολουθεί την περιπλάνηση του ανθρώπου στον κόσμο.
Πώς να εμφανιστεί ο κόσμος για να αξίζει η ζωή;
- Εκδόσεις
- Κέδρος
- Έτος Έκδοσης
- 2018
- Σελίδες
- 128
- Εξώφυλλο
- Μαλακό εξώφυλλο
- Γλώσσα
- ελληνικά