Visconti Opera Master Polynesia Fountain Pen

Εμπνευσμένη από τα εξωτικά νησιά της Πολυνησίας, διάσημα για τις παρθένες παραλίες, τις γαλήνιες γαλάζιες θάλασσες και τους κοραλλιογενείς υφάλους που λαμπυρίζουν στα καθαρά νερά, η Visconti «Polynesia» διαθέτει ημιδιαφανές καπάκι ρητίνης και σώμα με όμορφες στροβιλιστές ρίγες. Η εμπειρία της γραφής μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστική αν φανταστείτε τον εαυτό σας να κάθεται σε μια από αυτές τις κονιώδεις παραλίες κοιτάζοντας τα φωτεινά γαλάζια νερά του Ειρηνικού Ωκεανού και βλέποντας τους φοίνικες να ταλαντεύονται.

Παραχθείσα σε μόλις 888 κομμάτια, Visconti Opera Master Polynesia Limited Edition, έχει κατασκευαστεί με ακρυλική ρητίνη, ενώ τα μεταλλικά της μέρη είναι από ορείχαλκο επενδυμένο με παλλάδιο. Η πένα διαθέτει τον κλασσικό μηχανισμό “Hook safe lock” στο καπάκι , ο οποίος αποτελεί καινοτομία της Visconti, ενώ το Double Reservoir της εγγυάται πλούσια χωρητικότητα σε μελάνι.

Η Opera Master Polynesia διαθέτει επίσης τη νέα χρυσή μύτη 18k της Visconti, η οποία έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου από την ομάδα της Ιταλικής εταιρείας. Μετά από εκτεταμένες δοκιμές, η Visconti παρουσίασε την νέα μορφή των μυτών της. Η νέα μύτη της Visconti «αγκαλιάζει» το feeder και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διαδικασία πλήρωσης της πένας από το μελανοδοχείο, αφού ο χρήστης δεν χρειάζεται να βυθίζει τη μύτη μέχρι και τη λαβή του στυλογράφου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καθαρότερο και πιο αποτελεσματικό γέμισμα και, λόγω της ειδικά τοποθετημένης οπής και του σχεδιασμού της μύτης, η τελευταία θα παραμείνει υγρή και δεν θα στεγνώσει όσο και αν μείνει η πένα αχρησιμοποίητη.

Στο κλιπ της πένας διακρίνεται το νέο λογότυπο της Visconti, το οποίο είναι πλαισιωμένο από ένα έντονο μπλε χρώμα, όμοιο με εκείνο των νερών στις πιο μαγικές παραλίες της Πολυνησίας.

Η πένα προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου, στη νεα κασετίνα της Visconti, η οποία είναι επενδυμένη από υψηλής ποιότητας ύφασμα…

back to top