Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων
Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων
ISBN code or BARCODE:
9789601220161
€55,00
€49,50
Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.
- Εκδόσεις
- University Studio Press
- Έτος Έκδοσης
- 2011
- Σελίδες
- 540
- Εξώφυλλο
- Μαλακό εξώφυλλο
- Γλώσσα
- ελληνικά
- Συγγραφέας
- Αρβανιτογιάννης Ιωάννης Σ.
- Συγγραφέας
- Στρατάκος Αλέξανδρος Χ.