Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
ISBN code or BARCODE:
9789608382220
€14,20
€12,07
Έκπτωση 15%
με ΦΠΑ
Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία
Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλους τους σχετικούς κανονισμούς τροφίμων και διατάξεις.
Το βιβλίο "Μικροβιολογία & υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση" αναλύει όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες, όπως είναι η Μικροβιολογία, η Υγιεινή Τροφίμων, η Ατομική Υγιεινή, η Υγιεινή Χώρων Επεξεργασίας, η Νομοθεσία, καθώς και το βασικό πλαίσιο του συστήματος HACCP.
Ένα χρήσιμο και περιεκτικό βιβλίο για τους επαγγελματίες και εκείνους που παρουσιάζουν ερασιτεχνικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία.
- Εκδόσεις
- Les Livres du Tourisme
- Εκδόσεις
- Le Monde
- Έτος Έκδοσης
- 2010
- Σελίδες
- 96
- Εξώφυλλο
- Μαλακό εξώφυλλο
- Γλώσσα
- ελληνικά
- Συγγραφέας
- Κυπαρισσίου Πάρις